Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Alle former for transport af tungt læs

Skal klaveret flyttes op på 5. sal? Kopimaskinen transporteres fra København til Vejle? CombiFlyt har alt det nødvendige udstyr til flytning af tungt læs og klarer alle former for transport af stort og tungt inventar. Kontakt os på telefon  70 20 20 28  og få et uforpligtende tilbud på transport. Vi afregner også gerne efter tidsforbrug til en fast timepris.

Effektiv og nænsom flytning

Vores møbelelevatorer og specialemballage til følsomt og skrøbeligt inventar gør os til den ideelle samarbejdspartner, når du skal have flyttet tunge og svært håndterbare møbler. Vi udfører alle flytteopgaver med omtanke og sætter en ære i glade og tilfredse kunder.

Gratis besøg af flyttekonsulent

For at kunne give dig det bedste og mest reelle tilbud på din transportopgave, sender vi gerne en flyttekonsulent ud til dig for at vurdere opgavens omfang. Besøget er naturligvis gratis og ganske uforpligtende. Vi klarer transport- og flytteopgaver i hele Danmark effektivt og professionelt, så tøv ikke med at kontakte os for at aftale et besøg.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos