Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Erfaren og professionel transport

CombiFlyt klarer alle former for transport af møbler, indbo og tungt læs. Vi har det nødvendige udstyr til at håndtere både tungt læs og transport af skrøbeligt og følsomt inventar. Kontakt os på telefon  70 20 20 28  for et uforpligtende tilbud på transport.

Samarbejdspartner med DanBo Møbler

Igennem de sidste 7 år har CombiFlyt haft et tæt samarbejde med DanBo Møbler, hvor vi står for deres møbeltransport.

Nænsom og effektiv transport

Vores erfaring og kompetence gør os til den ideelle samarbejdspartner inden for transport. Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder - derfor udfører vi alle transportopgaver med omtanke og nænsom hånd.

Uforpligtende tilbud på transport

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din transportopgaver. Vi sender også gerne en konsulent på besøg hos dig for at vurdere opgavens omfang, hvis det er nødvendigt. Besøget er naturligvis gratis og uforpligtende. Du kan også vælge at afregne din transportopgave til vores faste timepris.

Vi tilbyder kompetent og professionel transport og flytteservice i hele Danmark - ring til os i dag på telefon  70 20 20 28  eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos