Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

CombiFlyt

CombiFlyt er en professionel flytteforretning, der har eksisteret siden 2008, og som varetager flytninger samt transportopgaver for bl.a. DanBo Møbler. Vi er en virksomhed i vækst.

Stor erfaring med transport og flytning

Folkene bag CombiFlyt har beskæftiget sig med flytning og transport siden sidst i 1990erne. Vi har derfor omfattende erfaring med flytteopgaver, både for private og erhverv - i indland og udland, samt møbeltransport, klavertransport, opbevaring m.m.

Vi sætter en dyd i glade og tilfredse kunder og passer derfor på vores kunders møbler og flytter dem med omtanke. Til dette har vi en masse specialudstyr til rådighed, bl.a. møbelelevator, alle størrelser biler samt emballage til særligt følsomme møbler og udstyr.

Flersprogede flyttefolk

Hos CombiFlyt mestrer vi udover dansk også engelsk, fransk og arabisk. Det betyder, at vi håndterer fx udlandsflytninger både professionelt og kompetent.

Vi tilbyder gratis besøg af flyttekonsulent

Da vi mener, at det bedste og mest reelle tilbud på en flytning først kan gives efter besigtigelse, tilbyder vi at sende en flyttekonsulent omkostningsfrit ud for at vurdere mængden af møbler, adgangsforhold m.m. Efter besøget modtager du et uforpligtende tilbud på din flytning. Du kan også vælge at afregne din flytning til vores faste timepris.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos