Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Få en handyman hjem

Er du også en af de uheldige, der er født med ti tommelfingre eller bare har en travl hverdag, hvor tiden er knap til det, der skal fikses i hjemmet? Vores søde og kompetente handymans har hænderne skruet ordentligt på og står klar til at hjælpe dig. Det kan være alt fra en simpel lampe, der skal hænges op, en hylde du er bange for, ikke kan bære alle bøgerne, et skab som virker uoverskueligt at samle eller måske en generel vedligeholdelse af dit hus. Det hele koster tid, og hvis man ikke har prøvet det før, kan det også føles usikkert.

Vores handymans kommer med et smil på læben, deres værktøj i hånden, og er ude igen hurtigere end du ville kunne nå at google dig frem til løsningen.

Vi hjælper med alle opgaver

En handyman er gaven til dig, der lige er flyttet eller har mangel på tid og håndværksmæssige kompetencer. Det kan også være, du bare synes, de praktiske opgaver derhjemme er kedelige, og hellere vil betale dig fra det, hvilket der heller ikke er nogen skam i.

Vi elsker vores arbejde, og kommer med glæde og hjælper dig, der hvor du mangler en handyman. Så sparer du også frustrationerne, når lampen ikke tænder, skruerne ikke passer eller de mange andre problemer, der ofte opstår undervejs. Vi er vant til lidt af hvert, uanset om det er små, store, simple eller skøre opgaver.

Kontakt os endelig med lige den eller de opgaver du mangler hjælp til, så er vi på vej til dig!

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos