Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
50 28 28 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Flytteservice med erfarne flyttefolk

Vi tilbyder alle former for flytteservice - i Danmark, fra Danmark til udland, for private og for erhverv. Vores erfarne flyttemænd giver dig professionel service, uanset om det drejer sig om en stor eller lille opgave. Ring til CombiFlyt på telefon 50 28 28 28, tal med vores dygtige medarbejdere og få et uforpligtende tilbud.

Flytteservice med fuld forsikring

Vores flytninger er fuldt forsikret hos Codan, så du trygt kan overlade din flytning til CombiFlyt. Vi er også medlem af Dansk Transport og Logistik - din garanti for, at vores flyttemænd er omfattet af og overholder branchens retningslinjer og krav.

Erfarne flyttefolk

CombiFlyt blev dannet i 2008, men de folk, der står bag har arbejdet med transport og flytning siden sidst i 1990erne. Det betyder erfarne flyttefolk, der kan tilbyde hurtig og effektiv service. Vi stræber efter at klare alle flytteopgaver hurtigst muligt, men samtidig sikre at vores kunder sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi dækker hele Danmark

CombiFlyt udfører flytteopgaver over hele landet, og vi løser også flytninger til udlandet - altid til konkurrencedygtige priser. Kontakt vores flyttemænd på telefon 50 28 28 28 og få et gratis tilbud på din flytning.

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker hele Danmark

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos