Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Flytteservice i København med professionelle flyttefolk

Vi tilbyder alle former for flytteservice med kompetente flyttefolk i København og på Sjælland og fra Danmark til udland, for private og erhverv. Vores erfarne flyttemænd giver dig professionel service, uanset om det drejer sig om en stor eller lille opgave. Ring til CombiFlyt på telefon 70 20 20 28, tal med vores dygtige medarbejdere og få et gratis og uforpligtende tilbud på vores flytteservice i København og på resten af Sjælland.

Vi passer godt på dine ting

Vores flyttemænd behandler dine møbler med respekt og omtanke. Vi bruger specialudstyr til vores flytteservice, herunder møbelelevator, biler i forskellige størrelser. Derudover råder vi over emballage, som er egnet til særligt skrøbeligt udstyr og inventar. Skal du have flyttet tungt og møbler, der er vanskelige at håndtere, klarer vi også den udfordring. Skulle uheldet alligevel være ude, og nogle af dine ting går i stykker, så er tingene forsikret gennem os, da vi har flytteansvarsforsikring gennem Codan.

Flytteservice med fuld forsikring

Vores flytninger er fuldt forsikret hos Codan, så du trygt kan overlade din flytning til CombiFlyt. Vi er også medlem af Dansk Transport og Logistik - din garanti for, at vores flyttemænd er omfattet af og overholder branchens retningslinjer og krav.

Erfarne og dygtige flyttefolk gennem 20 år

CombiFlyt blev dannet i 2008, men de folk, der står bag, har arbejdet med transport og flytning siden sidst i 1990erne. Det betyder et erfarent flyttefirma med styr på detaljer og planlægning, der kan tilbyde hurtig og effektiv flytteservice. Som din flyttemand stræber vi efter, at klare alle flytteopgaver hurtigst muligt, men samtidig sikre at vores kunder sidder tilbage med en god oplevelse.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

CombiFlyt udfører flytteopgaver over hele Sjælland, og vi løser også flytninger til udlandet - altid til konkurrencedygtige priser. Kontakt vores flyttefirma i København på telefon 70 20 20 28 og få et gratis tilbud på din flytning.

Lad flyttefolk stå for nedpakningen

Spar tid og kræfter og lad et flyttefirma stå for nedpakningen af dit hjem. Den praktiske del i forbindelse med en flytning er ofte en lidt større opgave, men du kan slippe for al pakkearbejdet ved at uddelegere det til et flyttefirma. Vi pakker efter dine anvisninger, og vores flyttefirma pakker tingene professionelt ned. Dermed sikrer vi, at dine ting er pakket forsvarligt og korrekt, så de når sikkert frem til dit nye hjem.

Lej eller køb flyttekasser

Hos Combiflyt vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at flytte, og vi ønsker at give dig en god flytning. Som flytteforretning tilbyder vi derfor, at du kan købe eller leje flyttekasser hos os. Derudover har du mulighed for at købe bobleplast eller silkepapir til nedpakningen. Vi klarer alle former for flyttetransport – både tungt, stort eller skrøbeligt inventar. Vi tager godt hånd om dine ejendele undervejs, og vores flyttefirma har fokus på at optræde professionelt og effektivt, når vi håndterer dine ting. Vi leverer professionel flytning i København og på Sjælland.

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos