Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Udlån af flyttekasser

Når du vælger CombiFlyt til at stå for din flytning, kan du låne flyttekasser gratis i op til en måned efter flytningen. Så har du tid til at komme på plads. Ring blot og fortæl os, hvor mange flyttekasser du skal bruge - så bringer vi dem ud til dig, når det passer ind i dit program.

Vi hjælper dig med at passe på dit indbo

For at du kan passe godt på dine ting under nedpakningen, tilbyder vi salg af bobleplast og silkepapir i forbindelse med en flytning. Jo bedre, du pakker dine ting ind, jo nemmere er det for os at passe på dem under flytningen - og selvom vi udfører alle flytninger forsigtigt og med omtanke, er det en fordel, hvis dit indbo er godt emballeret.

Få et gratis tilbud på flytning

Den bedste måde at give dig et konkret og reelt tilbud er via et besøg af vores flyttekonsulent, som vurderer mængden af indbo, adgangsveje m.m. Efter besøget får du et gratis og uforpligtende tilbud på en flytning med CombiFlyt. Du kan også efter besøget vælge at afregne selve flytningen til en fast timepris. Vi udfører såvel store som små flytninger over hele landet, så ring til os allerede i dag på telefon  70 20 20 28  eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos