Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
50 28 28 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Flyttefirma i København klarer alle former for flytninger

CombiFlyt løser alle typer opgaver inden for flytning og transport. Uanset om du skal flytte bolig, din virksomhed skal flytte, eller du skal have flyttet tunge læs, som fx et klaver, et pengeskab eller lignende, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er dit lokale flyttefirma i København og omegn!

Kontakt dit flyttefirma i København

Kontakt CombiFlyt på telefon 50 28 28 28 for et uforpligtende tilbud.

Fuldt forsikret flyttefirma i København

Hos CombiFlyt er vi naturligvis fuldt forsikret hos Codan. Skulle uheldet være ude, er vi derfor dækket ind, så du kan trygt overlade din flytning til vores flyttefirma. CombiFlyt er også medlem af brancheforeningen Dansk Transport og Logistik.

Flyttefirma med erfaring og professionalisme

CombiFlyt har eksisteret siden 2008, men folkene har bag har arbejdet med flytning og transport siden slutningen af 1990’erne. Når du hyrer CombiFlyt indgår du dermed et samarbejde med et erfarent flyttefirma i København. Vi går til opgaverne med professionalisme og effektivitet - vores mål er at klare alle flytninger så hurtigt som muligt og samtidig sørge for at alle kunder får en god oplevelse.

Vi flytter over hele Danmark

Vores flyttefirma har base i København, men vi udfører flytteopgaver over hele landet. Vi udfører også flytninger fra Danmark til udlandet. Vi har konkurrencedygtige priser, men den konkrete sats afhænger selvfølgelig af mængden af ting, der skal flyttes samt distancen.

Kontakt CombiFlyt

Du er altid velkommen til at ringe til CombiFlyt på telefon 50 28 28 28 - så giver vi et gratis tilbud på din næste flytning.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker hele Danmark

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos