Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Effektiv flytning fra Danmark til udland

CombiFlyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der klarer alle former for udlandsflytninger. Vi flytter dit indbo med omtanke og sørger samtidig for en effektiv flytning.

Vi mener, at du får det mest reelle og bedste tilbud ved at få et gratis besøg af en flyttekonsulent, der vurderer mængden af indbo, adgangsforhold, distance m.m. Efter besøget får du et tilpasset tilbud, som naturligvis er uforpligtende.

Erfarent flyttefirma tager hånd om din udlandsflytning

Vores flytteforretning har eksisteret siden 2008, men grundlæggerne har beskæftiget sig med transport og flytning siden sidst i 1990erne. Det er din garanti for professionelle og erfarne flyttefolk, der tager hånd om alle aspekter i forbindelse med din udlandsflytning - med grundighed og omtanke.

Vi har derudover det nødvendige udstyr og specialemballage, der er nødvendigt i forbindelse med transport af skrøbeligt og følsomt inventar. Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder - derfor passer vi på dine ting, som var det vores egne.

Flersprogede flyttefolk

Hos CombiFlyt taler vi udover dansk også engelsk, fransk og arabisk. Det er din garanti for, at vi kan håndtere din udlandsflytning professionelt og kompetent.

Få et uforpligtende besøg af flyttekonsulent og gratis tilbud

For bedst muligt at kunne vurdere mængden af dit indbo og dermed give dig et præcist tilbud, sender vi gratis en flyttekonsulent på besøg hos dig. Efter besøget udarbejder konsulenten et uforpligtende tilbud på din udlandsflytning. Kontakt os i dag på telefon  70 20 20 28  eller udfyld formularen - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos