Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Effektiv flytning for private

CombiFlyt er et erfarent og professionelt flyttefirma, der flytter dine møbler med omtanke. Vi sørger for en effektiv flytning, samtidig med at vi passer godt på dine møbler.

For at kunne give dig det bedste og mest reelle tilbud, sender vi gerne en flyttekonsulent ud til dig, som ganske gratis vurderer mængden af møbler, adgangsforhold m.m. og derefter giver dig et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker det, kan vi også afregne efter fast timepris.

Bobleplast, silkepapir og flyttekasser

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at pakke dine ting ned. Derfor tilbyder vi salg af bobleplast og silkepapir samt køb eller leje af flyttekasser. Bor du i København bringer vi alt dette ud til dig uden beregning.

Vi har både møbelelevator, specialemballage og alle størrelser biler - kort sagt alt det nødvendige specialudstyr, der skal til for at flytte dine ting på en skånsom måde.

Nedpakning af indbo

Hvis du ønsker det, klarer vi også nedpakning af alle dine ting inden flytningen.

Vi klarer alle flytteopgaver i hele Danmark

Uanset om du skal flytte 300 meter ned ad vejen eller til den anden ende af landet, klarer vi din flytning. Prisen afhænger af afstand og mængden, der skal flyttes - så kontakt os på telefon  70 20 20 28  for et uforpligtende besøg af en flyttekonsulent eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos