Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Erhvervsflytning og firmaflytning

CombiFlyt udfører erhvervs- og firmaflytning for såvel store som små virksomheder. Hos os får du en professionel firmaflytning, udført af vores erfarne flyttemænd. Ring på telefon  70 20 20 28  og tag en snak med vores dygtige medarbejdere - så giver de dig et uforpligtende tilbud på firma- og erhvervsflytning.

Firmaflytning med fuld forsikring

CombiFlyt er fuldt forsikret hos Codan, så du er i gode hænder, hvis uheldet skulle være ude under din erhvervs- og firmaflytning. Derudover er vi medlem af Dansk Transport og Logistik.

Udfyld formularen og hør mere om erhvervs- og firmaflytning

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Stor erfaring med erhvervs- og firmaflytning

Vores forretning blev grundlagt i 2008, men folkene bag CombiFlyt har beskæftiget sig med firmaflytning og transport siden slutningen af 1990erne. Når du hyrer os til en firma- og erhvervsflytning, er du dermed garanteret professionelle folk, der leverer en effektiv og hurtig firmaflytning. Det er vores mission at klare alle erhvervsflytninger så hurtigt som muligt og samtidig sørge for at vores kunder får en god oplevelse.

Nedpakning af indbo for erhverv

Vi står klar til at tage hånd om alle aspekter i forbindelse med flytning. Vi står gerne for nedpakning af indbo og tilbyder salg eller leje af flyttekasser, bobleplast og silkepapir.

Firmaflytning over hele landet

Vi udfører erhvervs- og firmaflytning over hele Danmark og tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Ring til os på telefon  70 20 20 28  for en uforpligtende snak om din firmaflytning - så giver vi et godt tilbud.

Få gratis tilbud på firma- og erhvervsflytning

CombiFlyt er en professionel og erfaren virksomhed, der sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder. Vi passer godt på jeres indbo og flytter det med omtanke.

Vi mener, at I får det mest reelle og bedste tilbud efter en besigtigelse og tilbyder derfor gratis besøg af vores flyttekonsulent for en vurdering af mængden af indbo, adgangsforhold m.m. Vi kan også afregne efter fast timepris, hvis I ønsker det.

Kontakt os allerede i dag på telefon  70 20 20 28  eller udfyld formularen og hør mere om firma- og erhvervsflytning - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos