Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
70 20 20 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Billig flytning København

Står du og skal flytte? CombiFlyt tilbyder billig flytning København - effektivt og professionelt. Vi klarer alle former for flytninger - store som små opgaver, for private og erhverv. CombiFlyt er medlem af brancheforeningen DTL – Dansk Transport og Logistik. Det er din sikkerhed for, at vi håndterer din flytteopgave pålideligt og professionelt og overholder gældende regler.

Få et tilbud på billig flytning i København her

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 20 28 for et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Der er mange praktiske ting at holde styr på i forbindelse med en flytning - CombiFlyt guider og hjælper dig hele vejen igennem processen. Vores dygtige og erfarne folk har erfaring og ekspertise og hjælper dig til en problemfri og billig flytning.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Fuld forsikring af din flytning

Vores firma har fuld forsikring hos Codan, så du trygt kan overlade ansvaret for din flytning til os. Vi arbejder både hurtigt og effektivt, men sætter samtidig en ære i at udføre alle flytninger med forsigtighed og omhu, så dine ejendele når sikkert frem.

Professionelle og erfarne flyttemænd

I 2008 blev CombiFlyt grundlagt, men ejerne har arbejdet med flytning og transport siden sidst i 1990erne. Du er dermed garanteret professionelle og erfarne flyttemænd, når du hyrer os til din flytteopgave. Vi er medlem af Dansk Transport og Logistik - din garanti for, at vores flyttefolk overholder gældende retningslinjer og krav inden for branchen.

Gør flytningen nemmere med forberedelse

Står du og skal flytte, og har du mange ejendele? Hvis du begynder i god tid, forløber flytningen bedre. Med lidt forberedelse og et par tips på hånden, undgår du flyttekaos og gør processen lettere på selve flyttedagen. Vi har samlet en række gode tips og råd, som gør hele opgaven med at flytte lettere og mere overskuelig. Læs hvordan du gør din flytning nemmere nedenfor.

7 gode råd om flytning

Sortering og oprydning

  • Begynd at sortere dine ejendele, allerede når du ved, at du snart skal flytte. Skil dig af med overflødigt tøj og ting, du ikke længere bruger. På den både bliver din flytning både nemmere, mere overskuelig og koster mindre.
  • Gå loft, kælder og garage igennem i god tid - og ryd ud og ryd op.

Pakketips

  • Start med at pakke tøj, linned og køkkenredskaber du ikke skal bruge i den nærmeste fremtid.
  • Pak de ting, du skal bruge umiddelbart ved indflytningen separat, så det er nemt at finde i flytterodet.
  • Pak tunge ting nederst i flyttekasserne - har du for eksempel mange bøger, kan du lægge et lag bøger i bunden af hver flyttekasse og fylde op med lettere ting.

Husk også

  • Få bestilt tid til afmontering af elektriske installationer, hårde hvide varer m.m.
  • Afrim og rengør køle/fryseskab.

Emballage og pakkeudstyr

Er du privatkunde? For at gøre det let for dig at passe på dine ting, når du skal pakke dem ned, tilbyder vi salg af både bobleplast og silkepapir. Du har også mulighed for at leje eller købe flyttekasser hos os. Er du bosiddende i København leverer vi det til dig som en service uden beregning. Derudover har vi specialemballage, møbelelevator og flyttebiler i forskellige størrelser

Tungt eller skrøbeligt inventar

Har du tunge møbler eller flyttegodt, der er vanskeligt at håndtere eller ekstra skrøbeligt? Så er Combiflyt det rette flyttefirma til opgaven. Vi kan hjælpe med små og store flytninger og har det nødvendige udstyr, så dit indbo bliver beskyttet undervejs og håndteret korrekt.

Få et godt tilbud på billig flytning København her!

Står du og skal flytte i Storkøbenhavn eller på Sjælland? Vi har adresse i København og har stor erfaring med flytning i storbyen. Vi giver vores kunder konkurrencedygtige priser og professionel service - ring til os på telefon 70 20 20 28for et uforpligtende tilbud på din flytning.

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos