Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
50 28 28 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Flytning København

CombiFlyt udfører flytning København effektivt og professionelt. Vi klarer alle former for flytning København - store som små opgaver, for private og erhverv.

Få et tilbud på flytning i København her

Kontakt os allerede i dag på telefon 50 28 28 28 for et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Der er mange ting at være opmærksom på i forbindelse med en flytning, og CombiFlyt guider og hjælper dig hele vejen igennem processen. Vores ekspertise hjælper dig til en problemfri flytning.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Fuld forsikring

Vores firma har fuld forsikring hos Codan, så du trygt kan overlade ansvaret for din flytning til os. Vi arbejder både hurtigt og effektivt, men sætter samtidig en ære i at udføre alle flytninger med forsigtighed og omhu.

Professionelle og erfarne flyttemænd

I 2008 blev CombiFlyt grundlagt, men ejerne har arbejdet med flytning og transport siden sidst i 1990erne. Du er dermed garanteret professionelle og erfarne flyttemænd, når du hyrer os til din flytteopgave.

Få professionel hjælp til nedpakningen

Skal din flytning være så smertefri som muligt, er det værd at overveje at betale sig fra nedpakningen. Du slipper for en masse arbejde, og du er sikret at nedpakningen foretages på en professionel måde, og at ingen af dine ejendele bliver ødelagt under transporten. Vi kender alle de bedste pakkemetoder, der beskytter dine ting.

Få et tilbud en billig flytning her

Vi har adresse i København og har stor erfaring med flytning i storbyen. Vi giver vores kunder konkurrencedygtige priser og professionel service - ring til os på telefon 50 28 28 28for et uforpligtende tilbud på din flytning.

Gode råd om flytning

  • Begynd at sortere dine ejendele, allerede når du ved, at du snart skal flytte. Skil dig af med overflødigt tøj og ting, du ikke længere bruger. På den både bliver din flytning både nemmere, mere overskuelig og billigere.
  • Gå loft, kælder og garage igennem i god tid og ryd ud og ryd op.
  • Få bestilt tid til afmontering af elektriske installationer, hårde hvide varer m.m.
  • Start med at pakke tøj, linned og køkkenredskaber du ikke skal bruge i den nærmeste fremtid.
  • Pak de ting, du skal bruge umiddelbart ved indflytningen separat, så det er nemt at finde i flytterodet.
  • Afrim og rengør køle/fryseskab.
  • Pak tunge ting nederst i flyttekasserne - har du for eksempel mange bøger, kan du lægge et lag bøger i bunden af hver flyttekasse og fylde op med lettere ting.

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker hele Danmark

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos