Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
50 28 28 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Flytning indland - udland

CombiFlyt tager sig af din flytning indland - udland. Vi løser opgaven hurtigt, professionelt og effektivt. Vi udfører flytninger for både private og erhverv - kontakt os på telefon 50 28 28 28 og få et uforpligtende tilbud på din flytning indland - udland.

Fuld forsikring på flytning indland - udland

Vi er fuldt forsikret hos Codan, så du med ro i sindet kan lade os stå for din flytning indland udland. Hver gang vi udfører en flytning indland udland er det med forsigtighed og omhu - og samtidig en stor grad af effektivitet.

Stor erfaring med flytning indland udland

Vores forretning har eksisteret siden 2008, men folkene bag CombiFlyt har arbejdet med transport og flytning siden sidst i 90erne. Det er din garanti for at vi har en professionel tilgang til din flytning indland udland.

Få et uforpligtende tilbud på flytning indland udland

Vi har konkurrencedygtige priser på flytning indland udland, men den nøjagtige pris afhænger naturligvis af størrelsen på flyttelæsset og distancen. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 50 28 28 28 for en uforpligtende snak om din flytning indland udland.

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker hele Danmark

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos