Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Man-fre: 06.00 - 18.00

Kontakt os på telefon
50 28 28 28

Få gratis besøg af en flyttekonsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Billig flytning - hurtig flytning

Det kan både være dyrt og et omfattende arbejde at skulle flytte. Der skal koordineres nedpakning, skaffes hjælp og lejes biler - for ikke at tale om den fysiske anstrengelse ved at bære tunge kasser og møbler frem og tilbage - og måske også op og ned af trapper. Hos CombiFlyt udfører vi billig flytning - men stadig effektivt og hurtigt. Vi er en professionel og effektiv flytteforretning, der løser alle former for flytteopgaver - i hele Danmark, til udlandet, for private og virksomheder.

Bestil billig og hurtig flytning her

Ring til os på telefon 50 28 28 28 for et gratis flyttetilbud i København og resten af Danmark.

Fuldt forsikret flyttefirma

Vores firma er fuldt forsikret hos Codan, så du trygt kan lægge din flytning i hænderne på os. Selvom vi udfører flytning både effektivt og til en god pris, sætter vi en ære i samtidig at udføre vores arbejde med omhu og forsigtighed.

Professionel og erfaren flytteforretning

Vores flytteforretning blev grundlagt i 2008, men ejerne har beskæftiget sig med transport og flytning siden slutningen af 1990’erne. Det er din garanti for en både professionel og erfaren flytteforretning og er samtidig forklaringen på, hvordan vi kan udføre flytninger både billigt OG hurtigt.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

CombiFlyt har adresse i København, men vi klarer flytninger i hele Danmark. Den nøjagtige pris på din flytning afhænger af størrelsen på flyttelæsset samt hvor langt vi skal køre - så kontakt os allerede i dag på telefon 50 28 28 28 og få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Skal du flytte hjemmefra?

Den allerførste gang man flytter, kan være hård og krævende. Ikke nok med at man forlader de trygge rammer hos sine forældre, men det er måske også første gang man rigtig skal tage et stort ansvar for at få koordineret flytningen og huske alle de praktiske opgaver, der følger med. Mange unge har ikke den store økonomi til at betale for en flytning, og fristes måske til at prøve at klare den selv. Her kan CombiFlyt komme dig til undsætning med en billig flytning - kontakt os for et godt tilbud!

Gode råd før du flytter:

  • Start i god tid med at rydde ud i dine ting, så du ikke bruger tid, energi og penge på at flytte tøj og ejendele, du alligevel ikke bruger
  • Pak de ting du kan undvære i en periode først
  • Pak de ting, du IKKE kan undvære ved ankomsten separat
  • Husk at melde flytning - både til folkeregistret, men også til internetudbyder, el-selskabet, banken og alle andre instanser, der leverer ydelser til dig eller sender dig post.

Om os

Vi er en pålidelig og loyal partner, når du skal flytte. Vi klarer små som store flytteopgaver for både private og erhverv – effektivt og professionelt.

Vi dækker hele Danmark

Vi er medlem af

Fuld forsikring hos